Pitchers

Tijdens de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar is er ook ruimte voor de starter. Dit keer waren er 3 genomineerden, die meedongen naar de prijs Start Up van het Jaar. De winnaar van deze Verkiezing? GelijkSpel!

We feliciteren de gelukkige winnaar uiteraard van harte!

En stellen ze graag nader aan je voor:

Gelijk Spel

GelijkSpel zorgt ervoor dat ouderen verbonden blijven aan hun kinderen en kleinkinderen. En dat doen zij met gratis digitale spellen. De studenten medicijnen zijn niet alleen gepassioneerd over hun vak, maar hebben ook een sterk oog voor kwaliteit van leven. De ervaring leert hun dat er eigenlijk geen mogelijkheden zijn om te spelen voor de ouderen en dementerende. Door spellen te ontwikkelen waar zowel zij als de kinderen en kleinkinderen plezier aan beleven blijven de ouderen verbonden aan diegenen die hen het liefst zijn.

Ook de overige genomineerden verdienen een podium. Ook zij zijn niet voor niets genomineerd voor deze mooie erkenning. We geven ze dan ook alle ruimte om zich hier te presenteren:

QR-Fit

QR-FIT geeft iedereen de mogelijkheid om op een laagdrempelige, functionele en flexibele manier (meer) te bewegen. Door middel van beweegroutes met QR-codes die gekoppeld zijn aan spierversterkende of conditionele oefeningen brengt QR-FIT meer mensen in beweging. Door het 24-uurs roulatiesysteem van de oefeningen achter de QR-codes is elke dag een unieke beweeg ervaring met eindeloze variatie van beweegaanbod. Dit houdt QR-FIT uniek, uitdagend en innoverend.

Onwijs Lekker IJs

Matthijs Maassen, eigenaar van Onwijs Lekker IJs heeft een duidelijke misse:

Het creëren van bewustzijn als het gaat om gezonde voeding.

Dit doet hij met een glimlach want dat werkt het beste. Zijn visie is dat er een nieuwe ijstijd is aangebroken, een tijd waar we bewuster kijken naar wat we eten en hier sluit Onwijs Lekker IJs op aan.

Onze sponsors