Verkiezingsavond verzet naar vrijdag 18 maart 2022

Wegens de aangescherpte corona maatregelen zijn we helaas genoodzaakt te moeten mededelen dat de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar op vrijdag 19 november helaas NIET door kan gaan. Na uitgebreid overleg met de organisatie en de Vereeniging is besloten om de avond te verzetten naar VRIJDAG 18 MAART 2022. Maken we er dan, ietwat later dan gepland, alsnog een mooi feest van. Bestuur Nijmeegs Ondernemer van het Jaar

De genomineerden zijn bekend!

Chantal Peters, Bart vd Tol, Heino van Ophuizen, Natasja Vink en Emile vd Staak: zij maken kans om Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2021 te worden.

Start-Up of the year

Op de verkiezingsavond zullen ook 3 veelbelovende start-ups act de présence geven. Qr-Fit, Gelijk Spel en Onwijs Lekker IJs: we wensen jullie heel veel succes!

De jury bestaat dit jaar uit:

Monique Esselbrugge - wethouder Economie, Financiën gemeente Nijmegen, Pierre Guelen - CEO Planon software en Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019, Anja Hagenaars - Onderwijsdirectie Economie, ROC Nijmegen, Gisela Albers - directeur FEM, HAN, Nellie van der Moolen - Bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé en juryvoorzitter.
nijmeegs ondernemer verkiezing sponsorpakketten

Ben je er bij?

Wil je er ook bij zijn de 19e november? Vraag naar alle mogelijkheden voor sponsoring via: info@nijmeegsondernemervanhetjaar.nl
wie is jouw ondernemer van het jaar 2021?

Wie draag jij voor?

Wie zou volgens jou de nieuwe ondernemer van het jaar moeten worden? Meld jouw kandidaat aan door een mailtje te sturen naar: info@nijmeegsondernemervanhetjaar.nl.
Laatste nieuws Nijmeegs ondernemer van het jaar

We mogen weer!

Gelukkig mag er steeds meer. Voor ons een reden om dit jaar weer een Verkiezing Nijmeegs ondernemer van het jaar te organiseren. Ben je er bij op vrijdag 19 november?

Volg ons ook via onze socials:

Onze sponsors