Hoofdsponsor : Gemeente Nijmegen

Trots op Nijmeegse ondernemers

De gemeente Nijmegen is hoofdsponsor van de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar. Want ondernemers met ambitie, creativiteit, innovatiekracht en hart voor de stad zijn de motor van een sterke economie. We zijn trots op onze ondernemers en het  sterke, actieve netwerk van bedrijven, organisaties en kennisinstellingen. Daarmee maakt Nijmegen écht het verschil!

Samen werken aan de toekomst van Nijmegen

Vaker opdrachten gunnen aan andere Nijmeegse bedrijven. Een digitale werkplaats voor ondernemers. Een House of Skills voor mensen met minder kansrijke opleidingen. Duurzame transporthubs. Meer ICT in het lokale onderwijs. Ondernemend Nijmegen gaat  de komende jaren samen aan de slag met deze en zo’n 60 andere projecten. Sinds begin 2019 werkten bedrijven, kennisinstellingen en organisaties met de gemeente aan een nieuwe economische visie voor de toekomst van Nijmegen. De stad wil investeren in technologie, innovatie, duurzaamheid, ecosystemen rond specifieke bedrijfssectoren en een betere match tussen onderwijs, bedrijfsleven en arbeidsmarkt. Hoe? En wat voor kansen dit biedt aan jouw bedrijf? Je leest het op nijmegen.nl/economischevisie

 

Samen werken aan de toekomst van jouw bedrijf

De gemeente Nijmegen wil dat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen! Daarom ondersteunt en faciliteert de gemeente startende én bestaande bedrijven op verschillende manieren met een goede dienstverlening.

 

OndernemersPunt
De medewerkers van het OndernemersPunt zijn het 1e aanspreekpunt voor ondernemers in Nijmegen. Zij informeren je graag over regels, vergunningen en procedures.
De service van het OndernemersPunt is gratis. Je bent van harte welkom met al je vragen. Mail ondernemerspunt@nijmegen.nl of bel met 024 – 329 98 00. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Kijk op nijmegen.nl/ondernemen voor onze diensten en producten.

 

Accountmanagers
Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een van onze accountmanagers. Zij hebben een breed netwerk, zowel binnen als buiten Nijmegen. Iedere accountmanager heeft zijn of haar eigen werkgebied en is eerste aanspreekpunt voor specifieke bedrijfssectoren. Met hun ervaring, expertise en netwerk kunnen zij je helpen en adviseren over bijvoorbeeld bereikbaarheid, vestiging, uitbreiding of verplaatsing van je bedrijf. We staan ook open voor ideeën over samenwerking op het gebied van citymarketing.

 

Meer weten over wat de gemeente Nijmegen voor ondernemers kan betekenen? Kijk dan op onze webpagina speciaal voor ondernemers: nijmegen.nl/ondernemen