Hoofdsponsor : Driestroom

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo. Onze begeleiding en ondersteuning zijn gericht op ontwikkeling. We ondersteunen mensen, van jong tot oud, met een ontwikkelings- of ondersteuningsvraag bij het realiseren van alledaags geluk door hen te laten meedoen in de maatschappij. Denk hierbij aan begeleiding en ondersteuning bij wonen, werk en participatie, onderwijs, vrije tijd en ontspanning. Driestroom heeft ruim tachtig locaties in de brede regio van Arnhem, Nijmegen en het land van Maas en Waal. Over Nederland verspreid zijn er meer dan 130 Driestroomhuizen. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan het ervaren van alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten.

Meedoen in de maatschappij
Niet voor iedereen is betaald werk vanzelfsprekend. Toch zijn participanten vaak een goede aanvulling op uw organisatie. Driestroom werkt samen met verschillende bedrijven in de regio die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Zij bieden de participanten een werkplek en een kans om te werken aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Meedoen in hun eigen tempo, op hun eigen niveau en met de begeleiding vanuit Driestroom die daarbij nodig is. Dit kan (deels) betaald werk, gesubsidieerd werk of onbetaald werk zijn. Per persoon wordt gekeken wat hij of zij nodig heeft om alledaags geluk binnen het werk te kunnen ervaren en waarbij hij of zij uitgedaagd, maar niet overvraagd wordt.

Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en participanten een werkplek bieden? Neem dan contact op met het Driestroom Werkplein via
0481 – 37 55 55 of werkplein@driestroom.nl